Gå till It's Learning

Våra Lokaler


Nedan ser du våra lokaler, i Ektorp centrum har vi funnits i snart 15 år och i lokalerna bredvid Älvsjö station sedan 2012


Nacka

Ektorpsvägen 2, 131 47 Nacka

Nacka

Visa större karta

NACKA

Nacka

Mitt i Ektorp centrum har vi lokalerna där vi startade vår verksamhet, vi har ungefär 10 föreläsningssalar, caféutrymmen och upp emot 40 datorer som man kan använda för sina studier.

Vi har öppet mellan 9 och 16 varje dag (med lunch mellan 12 och 13), fast på måndagar och onsdagar har vi också kvällslektioner. Under våra öppettider kan du alltid komma in och få hjälp med ansökan till kurser, CSN och annat som du har frågor om!

Det är lätt att ta sig hit, det finns flera busslinjer från Slussen till Ektorp och det tar ca 10-20 minuter beroende på vilken buss man väljer (Blå buss 471 är snabbast och går oftast).

Älvsjö

Götalandsvägen 230, 125 45 Älvsjö

Alvsjo

Visa större karta

Älvsjö

Alvsjo

I augusti 2012 öppnade vi dörrarna till våra lokaler vid Älvsjö station. Lokalerna är uppdelade i en charmig äldre del från början på 1900-talet och en nybyggd konferensdel.

Hit kan du precis som i våra lokaler i Ektorp komma för att få hjälp med ansökan, CSN, en rundtur eller om det är något annat du undrar över.

Det går snabbt att ta sig hit. Åker du bil så ligger skolan bara 500 m från E4:n. Åker du kommunalt så tar det bara 3 minuter att gå från Älvsjö station.